O nama

Benzinske stanice od poverenja

Jelic Promet pumpa

Jelić Promet, sa sedištem u Kaću, osnovano je 2000. godine. U sklopu našeg preduzeća imamo dve benzinske stanice i to na magistralnom putu Novi Sad - Zrenjanin na adresi Atar 101 i u Kaću na adresi Svetosavska 116a.

Ono po čemu se ističemo jeste dostava svih vrsta goriva i maziva na teritoriji cele Vojvodine. Zahvaljujući posvećenom radu stekli smo ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima.

Klijentima posvećujemo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog rešenja, proizvoda i usluge. Pristup svakom našem klijentu je ličan i objektivan, u cilju maksimalnog zadovoljenja Vaših potreba. Svi naši klijenti su vrlo brzo prepoznali iskrenost i podarili nam svoje poverenje. Shodno tome, danas imamo veliki broj zadovoljnih i stalnih kupaca.

Za svaki vid dalje saradnje obratite nam se sa poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja, predloge i nedoumice.

Stupite u kontakt za saradnju...
Bonitet izvrsnosti AAA


Priznanje

Potvrda o kvalitetu proizvoda i usluga samo za Vas

Izuzetno visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza, minimalan kreditni rizik.

Bonitetna ocena AAA svrstava poslovni subjekt u najviši bonitetni razred, i dodeljuje se malom broju kompanija koje su superiorne u svojim oblastima poslovanja. AAA bonitetna ocena je uverenje da privredni subjekt posluje bez poteškoca i komplikacija u dužem vremenskom periodu. AAA ocena je dokaz izvrsnog poslovanja i automatski znači da kompanija nikada nije bila u blokadi tj. redovno izvršava sve svoje obaveze. Kompanije koje su ocenjene sa AAA bonitetnom ocenom odlikuje besprekorna solventnost i poslovna efikasnost. Ova ocena je nedvosmislena potvrda stabilnosti kompanije i kvaliteta poslovanja. Kompanija koja je ocenjena najvišom bonitetnom ocenom AAA je pouzdan i idealan poslovni partner.


Trudimo se da budemo inovativni, ispred našeg vremena, i zato konstantno pomeramo granice naših usluga. Automatski merač rezervoara je jedan od načina na koji to činimo.

Ova inovativna elektronska sprava se koristi za upravljanje rezervoarima u našoj mreži, praćenje podataka o zalihama, isporuci i povećanju efikasnosti.

KARAKTERISTIKE:

Pomoću ovog uređaja znamo nivo zaliha u svakom rezervoaru na svakoj lokaciji širom naše mreže što nam omogućava da proverimo isporuke i poboljšamo planiranje rasporeda isporuke.

PREDNOSTI:

- Izveštaji o mogućnostima za zalihe, isporuke, promenu dijagnostike i podešavanje.

- Rezultati ispitivanja propuštanja tenka.

- Istorija alarma

- Moguće je otkrivanje curenja u rezervoaru.

- Visoko precizni podaci o zalihama itd.

Benzinske staniceZrenjaninski put - Atar 101
21241 Novi Sad (Kać)
Tel: 021/621‑1987

Svetosavska 116a

21241 Novi Sad (Kać)
Tel: 021/621‑1982
Jelić Promet
Otvori mapu
(kliknite ovde ukoliko želite da koristite mapu)