Naftni derivati

Vrhunski proizvodi za maksimalne performanse Vaših vozila

Jelic Promet naftni derivati

Sve vrste goriva prolaze strogu i redovnu laboratorijsku kontrolu i odgovaraju zahtevima „Pravilnika o tehničkim i drugim zahtevima za tečne vrste goriva naftnog porekla”, kao i evropskim standardima kvaliteta.

EVRO
PREMIJUM BMB 95

EVRO PREMIJUM BMB 95 je bezolovno gorivo vrhunskog kvaliteta sa 95 oktana. Obezbeđuje lakši rad motora, što povećava performanse tokom vožnje, smanjuje potrošnju goriva, i čuva životnu sredinu zbog smanjene emisije štetnih izduvnih gasova.

 • Ova vrsta goriva je kreirana za upotrebu u mnogim motorima visokih performansi, koji su dizajnirani da rade isključivo na gorivu sa višim stepenom oktana. Takođe, ovo gorivo je namenjeno za svakodnevna vozila, gde vozač zahteva viši nivo performansi svoga vozila.
 • Savremena i modifikovana vozila sa posebnim sistemima za upravljanje motorom opremljenim senzorima, imaće maksimalnu korist od ove vrste goriva.
 • Pogodno je za sve automobile koji rade na bezolovni benzin.
 • Vozači mogu slobodno koristiti Evro Premium BMB 95 sa drugim razredima bezolovnog benzina.

Jelić Promet Vam nudi najviši kvalitet goriva za najbolje performanse i očuvanje Vašeg vozila.

EVRO
DIZEL

Evro Dizel je patentiran da održava performanse vašeg motora. Čisti vaš motor u samo dva punjenja rezervoara i održava ga čistim dok vozite. Budite sigurni i maksimalno iskoristite svoju investiciju sa našim Evro Dizel gorivom.

Današnji moderni dizel motori projektovani su do finog odstupanja kako bi osigurali maksimalan rad uz istovremeno ispunjavanje strogih ekoloških standarda.

Da li je pogodan?
Evro Dizel je pogodan za sve Dizel motore. Poboljšana zaštita od korozije, zahvaljujući smanjenom penušanju pri sipanju goriva. Ključne prednosti ovog goriva su kvalitetniji rad motora, veća snaga i manja potrošnja.

ADIDIZEL

AdiDizel je odlična mešavina superiornih aditiva najnovije generacije, pouzdanog goriva i moderne tehnologije. Služi kao melem Vašem vozilu.

 • Garantovano štedi vaš novac i štiti motor vašeg automobila, kamiona, autobusa ili traktora.
 • Produžava vek trajanja motora i period zamene motornog ulja.
 • Smanjuje troškove kroz nižu prosečnu potrošnju goriva.
 • Sprečava formiranje taloga na brizgaljkama i koroziju.
 • Smanjuje zaprljanost sistema za ubrizgavanje goriva i penušanje goriva.
 • Snižava buku i trenje motora.
 • Smanjuje emisiju štetnih gasova prilikom sagorevanja i čuva životnu sredinu.
 • Povećava snagu motora – cetanski broj i obrtni momenat.
 • Poboljšava sagorevanje, garantuje bolji hladan start i kraće vreme paljenja motora.

AUTOGAS
TNG

Tečni naftni gas (TNG) sastoji se od butana i propana. Čistiji i jeftinije je od benzina, a dostupan je na Jelić Promet benzinskim stanicama. Bezbedan je i omogućava znatnu uštedu, smanjuje zagađenje životne sredine zbog manje emisije CO2 u poređenju sa izduvnim gasovima vozila koja koriste druge vrste goriva.

Većina benzinskih motora može se pretvoriti u pogon na TNG, pri čemu su konverzije prilično pristupačne kada se uzme u obzir ušteda pri kupovini TNG-a na duži vremenski period.

Benzinske staniceZrenjaninski put - Atar 101
21241 Novi Sad (Kać)
Tel: 021/621‑1987

Svetosavska 116a

21241 Novi Sad (Kać)
Tel: 021/621‑1982
Jelić Promet
Otvori mapu
(kliknite ovde ukoliko želite da koristite mapu)